Miksi ladattavaa hybridiautoa kannattaa ladata?

Ladattavan hybridiauton ominaisuudet tulevat täysimäärisesti esille, kun autoa muistetaan ladata.

Ladattavissa hybridiautoissa on sekä sähkö- että polttomoottori. Auton parhaiden ominaisuuksien esille tuomiseksi ladattavaa hybridiautoa täytyy ladata. Alla on muutamia mietintöjä, miksi auton lataaminen päivittäin on erittäin suositeltavaa.

Taloudellisuus – selvää säästöä

Ladattavan hybridin suurin etu on varmasti ajamisen edullisuus. Sähkölla ajaminen on on selvästi edullisempaa verrattuna bensiini- tai dieselajoon. Sähköllä ajamisen kustannukset ovat vain noin 2 € / 100 kilometriä, joten lataamalla ladattavaa hybridiautoa säästää selvää rahaa.

Ladattavien hybridiautojen toimintamatkat sähköllä riittävät melko hyvin kattamaan päivittäiset ajotarpeet suurella osalla ihmisistä. Auton keskikulutus saadaan laskemaan, kun sähköä hyödynnetään mahdollisimman täysimäärisesti. Hybridiauto tulee sitä edullisemmaksi, mitä enemmän sähköllä ajetaan.

Ominaisuudet – auton parhaat puolet esille

Ladattavissa hybridiautoissa on sekä sähkö- että polttomoottori. Autot ovat älykkäitä ja haluttaessa ne osaavat itse määritellä, millä voimanlähteellä on paras ajaa eri tilanteissa. Tämä vaikuttaa myös suoraan auton kulutuksesta saataviin säästöihin.

Automallista riippuen molemmat moottorit saattavat liikuttaa autoa yhtä aikaa, jolloin esimerkiksi auton kiihtyvyys on parhaimmillaan, kun molemmat moottorit ovat käytössä.

Mukavuus – huoltoasema siirtyy kotiin

Sähköauton ”tankkaaminen” onnistuu kotona. Kiinteästi asennettava kotilatauslaite takaa auton turvallisen, helpon ja nopean lataamisen. Sähköautoilijan lähihuoltoasema siirtyy siten kotiin. Erilliset huoltoasemakäynnit vähenevät suuresti.

Ympäristöystävällisyys – huomio muut

Ladattavan hybridiauton lataaminen edesauttaa myös ympäristöä. Sähköllä ajaminen on äänetöntä, mikä vaikuttaa erityisesti melutasoihin. Myös taajama-alueella auton hiukkaspäästöt ovat huikeasti pienemmät sähköllä liikuttaessa.

Miksi hankkia sähköauton kiinteä latauslaite >>

Ladattavan hybridiauton lataaminen kannattaa – se tuo säästöä ja käyttömukavuutta.
Ladattavan hybridiauton lataaminen kannattaa – se tuo säästöä ja käyttömukavuutta.

Jaa artikkeli:

Lue lisää

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.