Case: Koillis-Satakunnan Sähkön latauspisteet

Plugit on toimittanut latauslaitteet Koillis-Satakunnan Sähkön latauspisteisiin Virroille ja Ähtäriin.
Koillis-Satakunnan Sähkön sähköauton latauspiste Ähtärissä.

Lähtötilanne: Halu olla kehityksen kärjessä

Koillis-Satakunnan Sähkö on asennuttanut sähköauton latauspisteet niin Virroille kuin Ähtäriin. ”Sähköautojen määrän lisääntyessä huomasimme tässä oivan tilaisuuden pysyä kehityksen kärjessä ja kohottaa yrityksen imagoa”, kertoo Koillis-Satakunnan Sähkön verkostosuunnittelija Matti Kolari. Itse latauspisteiden haluttiin olevan maksuttomia ja avoinna kaikille asiakkaille.

Ratkaisu:

Plugit tarjosi Koillis-Satakunnan Sähkön tarpeisiin Chago EVF20-latauslaitteita, jotka brändättiin yrityksen toiveiden mukaan. Toivomusten mukaisesti lataaminen Koillis-Satakunnan Sähkön latauspisteistä on maksutonta. Lataamisen aloittaminen tapahtuu tekstiviestillä, joka maksaa normaalin operaattorikohtaisen tekstiviestin verran.

Sekä Virtain että Ähtärin latauspisteet ovat varustettu ns. keskinopeilla latauslaitteilla, mikä mahdollistaa max. 22kW lataustehon latauspistettä kohden. Laitteiden Type 2 –rasia soveltuu kaikkien markkinoilla olevien ladattavien ajoneuvojen lataamiseen ajoneuvon omalla kaapelilla.

Toimituskokonaisuus Koillis-Satakunnan Sähkölle:

  • Kolme Chago EVF200-latauslaitetta brändätyllä ilmeellä (kahteen eri kohteeseen)
  • Latauslaitteiden ylläpito- ja huoltopalvelut
  • Raportointipalvelut

”Valmiit latauspisteet ovat saaneet paljon positiivista huomiota ja ihmettelyä maksuttomuuden suhteen. Jotkut ovat myös epäilleet latauspisteiden järkevyyttä, kun kylässä on muutama hassu sähköauto”, Kolari kertoo. Latauspisteet ovat kuitenkin tarkoitettu kaikkien sähköautoilijoiden, eikä vain ”oman kylän” autojen käyttöön.

Yhteistyöstä sanottua:

”Parasta yhteistyössä Plugitin kanssa oli ehdottomasti se, että kokonaisuus hoitui yhdellä sopimisella ja siitä tuli juuri sellainen kuin haluttiinkin. Plugitin tarjoama palvelukokonaisuus on hyvä ja helposti valittava. Ostopäätöksen jälkeen ei enää tarvitse vaivata omaa päätään asialla”, toteaa Matti Kolari.

Lisätietoa:

Plugit Finland Oy, Topi Aaltonen, myynti- ja markkinointijohtaja, p. 046 810 1684

Kuvia kohteista

​Koillis-Satakunnan Sähkön sähköauton latauspiste Virroilla.
Koillis-Satakunnan Sähkön sähköauton latauspiste Virroilla.
Koillis-Satakunnan Sähkön sähköauton latauspiste Ähtärissä.

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.