Schneider Electric EVlink WallBox Plus

alk. 790,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

SCHNEIDER ELECTRIC EVLINK WALLBOX PLUS – latauslaite on täydellinen kotilatauslaite. Voit valita sen kiinteällä kaapelilla tai pistorasialla.

Laitteessa on integroitu DC-vuotovirtojen tunnistus. Laitteen latausteho on säädettävissä asennuskohteen mukaan, jolloin kaikki lataukseen saatavilla oleva teho voidaan hyödyntää. Täysitehoisena laite lataa ajoneuvoon noin 30 kilometrin toimintamatkan tunnissa.

Designiltaan selkeälinjainen latauslaite sopii moneen julkisivuun. Latauskaapeli on helposti kierrettävissä laitteen ympärille. Laitteessa on erillinen latauksen aloittamiseen tarkoitettu painonappi sekä mahdollisuus väliaikaiseen virran rajoittamiseen kulutushuipuille.

Toimitusaika tuotteella 1-2 viikkoa.

Lisätiedot

Liitäntätyyppi

Kiinteä Type 1 -kaapeli, Kiinteä Type 2 -kaapeli, Pistorasia

Latausteho

3,7 kW, 7,4 kW, 11 kW, 22 kW

Sähköauton latauslaite rahoituksella

Sähköauton latauslaitteen voi nyt hankkia joustavasti Santander-rahoituksella.

Santander ostorahoitus

Santanderin Easy on kortiton ostorahoitustuote, jolla voit hankkia sinulle sopivalla kuukausierällä ostokset aina 3000 euroon asti. Santander Easy antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Kiinteän koron ja kuukausierän ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä hankinnastasi maksat. Voit rahoittaa hankintasi joko kokonaan tai vain osan siitä.

Tätä on Santander Easy -rahoitus:
  • Kortiton rahoitustuote
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Lainasumma 300 € – 3000 €
  • Avausmaksu aina 0 €
  • Kiinteä korko
  • Maksuaikaa jopa 5 vuotta
  • Laskutus kuukausittain tasaerissä
  • Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja
Luottopäätöksen hakeminen

​Luottopäätöstä haetaan valitsemalla ostosumma viereisestä taulukosta. Sivu avautuu uuteen selainikkunaan palvelutarjoajan sivustolle. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Hakemus on todella nopea täyttää, sillä Santander Easy-hakemuksella valitset vain haluamasi kuukausierän ja laina-ajan sekä täytät tarvittavat yhteystiedot ja kuukausitulosi. Luottopäätöksen saat aina heti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti!

Ennakkopäätös kannattaa aina hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista.

2 vuoden onsite-takuu

Myönnämme kaikkiin verkkokaupastamme ostettuihin ja meidän asentamiin latauslaitteisiin kahden (2) vuoden onsite-takuun. Jos laitteessi vioittuu takuuaikana ja takuun alaisesta syystä, niin tulemme vaihtamaan sen uuteen!