Tilapäislatauskaapeli 7,5m

alk. 639,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Latauspistokkeeseen integroitu valo auttaa löytämään kohteen pimeässä ja integroidut monipuoliset turvaominaisuudet tekevät lataamisesta helppoa ja turvallista.

Latausvirta valittavissa kosketusnäytöllisestä latauspistokkeesta välillä 6-16A (1,3-3,6kW).
HUOM: Seskon suositus kotitalouspistorasiasta lataamiseen käytettävästä maksimivirrasta on 8A.

Latausvirtaa valittaessa on varmistuttava pistorasian kunnosta, sopivuudesta ja kestävyydestä pitkäaikaiseen kuormitukseen valitulla virralla.

Tilapäislatauskaapelissa on

 • Schuko-pistotulpan lämpötilaseuranta, joka katkaisee latauksen lämpötilan noustessa
 • Vikavirtasuojaus joka suojaa autoa sekä laitetta
 • Releiden koskettimien kiinnihitsautumisen seuranta.

Plugitin kaikki latauskaapelit ovat autonvalmistajien testaamia ja hyväksymiä. Plugitin latauskaapeleilla lataat autosi helposti ja turvallisesti.

HUOM: Tilapäislatauskaapeli on tarkoitettu auton tilapäiseen lataamiseen kotitalouspistorasiasta. Jatkuvaan lataukseen suositellaan käytettäväksi tähän tarkoitukseen valmistettuja latauslaitteita ja -kaapeleita.

Lisätiedot

Kaapelin tyyppi

Type 1, Type 2

Sähköauton latauslaite rahoituksella

Sähköauton latauslaitteen voi nyt hankkia joustavasti PlugIt-rahoituksella.

Rahoituksen hankkiminen halutulle tuotteelle tai palvelulle käy kätevästi verkossa ajankohdasta riippumatta. Kuluttaja voi jopa hakea rahoituspäätöksen toivomalleen summalle sekä takaisinmaksuajalle ennen yhteydenottoa PlugItin myyntiin. Hyväksytty luottopäätös ei kuitenkaan edellytä tuotteen ostamista.

Rahoitushakemuksen pääsee täyttämään viereisestä taulukosta ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuaan sopimuksen voi allekirjoittaa vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla. PlugIt-rahoitus on tarkoitettu ainoastaan yksityisille.

PlugIt-rahoitus on:
 • Kortiton rahoitustuote
 • Ei vakuuksia eikä takaajia
 • Kiinteä korko ja kuukausierä
 • Laskutus kuukausittain tasaerissä
 • Lainasumma 300 €- 7 000 €
 • Luottoaika 24 kk – 60 kk
 • Lainan voi halutessaan maksaa takaisin aikaisemmin
 • Hyväksytty luottopäätös ei vielä edellytä ostamista
Luottopäätöksen hakeminen

​Luottopäätöstä haetaan valitsemalla ostosumma viereisestä taulukosta. Sivu avautuu uuteen selainikkunaan palvelutarjoajan sivustolle. Tunnistautumista varten tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Luottopäätöstä hakiessa on hyvä hakea päätöstä tarvittavan suurelle summalle, jotta rahoitus kattaa koko hankintahinnan. Lopullinen rahoitettava summa on myyjän kaupanteon yhteydessä vahvistama kauppasumma.

2 vuoden onsite-takuu

Myönnämme kaikkiin verkkokaupastamme ostettuihin ja meidän asentamiin latauslaitteisiin kahden (2) vuoden onsite-takuun. Jos laitteessi vioittuu takuuaikana ja takuun alaisesta syystä, niin tulemme vaihtamaan sen uuteen!